Kalmar är najs ;)

I helgen var jag mamma och babo och hälsade på babos kompis farbror  Dado i Kalmar, det var jätte kul och jag fick vara med om en massa roliga grejs, se bara nedan så fattar´ru ;)



Jag å mina polare leker, Daniel till vänster o Goran till höger:)


Jag och min farbror Dado, 2 tuffningar :)


Dado´s mamma Jela gav mej en jättegod kanelbulle :) Mmmm....



Vilken söt hund va :)


D är säkrare här uppe, här kommer inte ankorna åt mej :o)


Najs lekplatser det fanns här i Kalmar :)



Kanon bra var det på slottet i Kalmar ;)


Mamma o babo passar på att kramas lite när jag somnade ;) Najs


Ovaj vikend sam bijo sa babom i majkom u Kalmar kod babovog druga Dade, bilo mi je super i bas sam se izigrao i proveo dobro!


Grattis gammelmormor!!

Vi tog en promenad för att gratta gammelmormor som fyller år idag. Och medans de andra fikade och åt gott så läste jag tidningar och reklam :)
Sen så lärde jag mig att klättra upp för trappstegen alldeles själv, duktigt va?!




Idag har jag badat ute

Eller nästan iallafall, plaskade lite med mormor i en "pool" på torget :) Man måste ju få svalka av sig efter att ha gått puttat på vagnen i värmen :) Sen så har jag lekt en massa ute på balkongen, det är ju så soft och skönt med lite skugga när det är varmt!
Var ju å lekte med farmor idag oxå, har tyvärr inga bilder men vi gick på stan å fikade och shoppade några tröjor till mig, jippie!






Onsdag

Var på leksaksaffärn å köpte lite bilar till mig idag:) Efter eftermiddagsluren så gick vi ner å lekte på gården. Kröp runt i gräset, spanade in trädet och lekte i sanden såklart! Motorcykeln är helt klart min favoritgrej där just nu, så det kommer säkert bli många bilder bredvid den:) Passade på att provköra en av bilarna oxå, den var helt ok.











Äntligen har värmen kommit!

De här två dagarna har jag varit ute mest hela tiden. Jag har promenerat, lekt i sandlådan, kollat in änderna vid ankdammen och gungat och lekt med morbror Pontus. Å så lyckades jag ta mig ett smakprov på en kotte, hihi :)













"Kurragömma"

Ibland så brukar jag gömma mig för mamma och babo. Det är ju bara så roligt, hihi :)




En toppendag!

Tog en långpromenad med mamma och mormor idag och jag fick gå en hel del själv eftersom det är sååå kul :) Vi stannade till lite för att spana in den bruna ån på ett ställe. Sen när vi kom hem igen så gungade och lekte jag i sandlådan med mormor innan det var dags att bada och käka :)
Men det bästa av allt med den här dagen var nog att babo slutade lite tidigare å hann ta med mig till McDonalds för att leka!!  






Äntligen går jag :) Napokon hodam :)


Midsommar hos mormor

Stylish hos mormor på midsommar!

Äkta 6-pack , ja svär ;)




BVC och nena

Igår var vi på BVC igen och jag har blivit 77cm lång och väger 9515g.  Sen så fick jag följa med nena på stan och vi lekte lite på lrkplatsen i Bågen. Hälsade på en stor pojke med gult hår men han var helt knäpptyst ;)




Joel var här idag!!

Äntligen fick jag träffa Joel och hans mammal! Först tog vi en långpromenad och sussade gott i våra vagnar medans morsorna travade på... Sen så var det dags att fika och leka å oj vad kul det var, Joel är en sån glad prick att han skrattar mest hela tiden :) Hans mamma Cissi är oxå jättesnäll så hon fick fleeera kramar som jag annars brukar snåla med ;)




Bibblan

Var på biblioteket för första gången och ojoj vad mycket böcker det fanns där. Men roligast var nog stolarna med sagofigurer på :)




Frisk o fullt upp :o)

ÄNTLIGEN frisk :o)

Visst kan man ha så pass fullt upp att man inte hinner blogga fast man är liten!

Som t.ex i fredags då gick vi och grattade morbror Pontus till studenten och käkade på restaurang sen på lördag så var vi och shoppade en massa kläder Sthlm och idag så var jag hela dagen hos farmor och blev bortskämd en massa så nu ska jag hem, bada o sova;)
Nu är hela veckan komplett, fattas bara lite sol så jag kan leka i sandlådan men det kommer redan imorn säger mamma,
..... babo har dock aldrig litat på mammas väder prognos ;)







NAPOKON sam ozdravijo :o)

Evo vec tri dana nisam nista pisao na blogu bijo sam haus zauzet.
U petak je dajko Pontus zavrsijo srednju pa smo bili svi skupa da mu cestitamo pa smo onda otisli na rucak u restoran, jucer sam bijo u Stockholmu sa babom i majkom da kupujemo gardarobu a danas sam cjeli dan bijo kod nene i bilo mi je super! Bas me nena fino razmazila ;o)






Det är lite synd om mig idag..

För jag vaknade med världens förkylning, är ju alldeles snorig :(  Så idag kommer jag nog bara ta det lugnt. Kanske ta en promenad eller två i vagnen för det ser ut å bli soligt! 


Saknar solen och värmen...

Man kan ju inte vara ute å leka så mycket i det här vädret så hoppas det blir solig snart igen!!

Men igår tog vi oss ut i regnet för att gå å hälsa på morbror Pontus. Jag fick hoppa ur vagnen och promenera en bit på vägen dit med mormor. Det var skoj men liite jobbigt för det var ju liksom en uppförsbacke just då..





Och idag har jag mest busat runt här hemma. Här vilar jag lite efter att ha kört ett av mina Bamse-vagns-race genom lägenheten :)


{//\\ Indian Edo //\\}


Morsdag :o)

Igår var jag och mamma över till mormor för att gratta henne på morsdag, det var jättenajs, jag fick leka i trägårn medans mamma och mormor fikade ;o)





Jucer sam bijo kod nene (mormor) da joj cestitamo dan mamice :o) Bilo mi je super, ja sam  se igrao u dvoristu dok su majka i nena pili kaficu :o)




RSS 2.0